Răzvan Munteanu este doctorand în domeniul Ştiinţelor Politice în cadrul SNSPA, fiind   absolventul cursurilor masterale Studii de Securitate şi Analiza Informaţiilor, organizate de către Facultatea de Sociologie a Universităţii Bucureşti. A scris mai multe articole şi cărţi de specialitate, şi este  colaboratorul unor publicaţii media internaţionale sau naţionale, precum Foreign Policy România sau Adevărul. Totodată, deţine funcţia de  Director  General al publicaţiei newsint.ro, şi a fost numit în 2016 preşedintele think-tank-ului Chamber for Excellence in International Affairs. Este membru al Clubului Militar Român de Reflecţie EuroAtlantică şi cercetător în cadrul Middle East Political and Economic Institute.

 

Mihai-Lucian Bârsan  a absolvit Facultatea de Filosofie la secția de Filosofie Teoretică în anul 2013. A absolvit masterul în cadrul aceleiași facultăți specializat pe Studii Europene și Etica Relațiilor Internaționale cu o disertație pe tema „Dezvoltarea tehnologică și progresul tehnologic-din perspectivă economică”. A obținut certificatul de formator acreditat ANC cu specializări pe comunicare și new media. În prezent este înscris la Școala doctorală din cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București, pregătind teza de doctorat: „Efectele instituțiilor politice din Estul Europei asupra mediului social și economic”. Din 2013, se implică în echipa Fundației Universitare a Mării Negre (FUMN) în calitate expert, iar din 2016 este asistent de cercetare în cadrul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I.C. Brătianu” al Academiei Române.

 

Nicolae Țibrigan este licenţiat în Sociologie la Universitatea din Bucureşti, absolvent al masterului de Studii de securitate din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti. În prezent este înscris la Şcoala doctorală din cadrul aceleiași facultăți cu titlul cercetării „Coloniștii găgăuzi din Basarabia după Marea Unire”. Are experienţă în domeniul realizării proiectelor europene, participând la numeroase iniţiative de voluntariat atât în Republica Moldova cât şi România. Începând cu 2013 este expert în cadrul Fundației Universitare a Mării Negre (FUMN) şi asistent de cercetare la Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale „Ion I.C. Brătianu” al Academiei Române.